Inarin kuvia

keskiviikkona, tammikuuta 04, 2006

Taas pipoja...

Eli itelle tein tuossa joulun aikoihin iltapuhteena yhden palmikkopipon, tällä kertaa lilasta Hippystä ja sitten oon ahkeroinu työkaverille tummanruskean BB-pipon Sandnesin Fritidsgarnista. Tosin Hippyssä nuo palmikot ei oikeen erotu, joten jouduin ostamaan pari kerää Ainoa, että voi tehdä vielä ainakin yhden tai kaksi pipoa itelle lisää... :)

Palmikkopipo:


Ja BB-pipo (tässä onkin sitten vähän isompi kukkanen kuin aiemmissa..):

4 Comments:

  • joku suomalainen taalta oli muuten kuukeloinu "bibo"lla, sun blogi oli tullu ekana vastaan. Monta biboo sie olet jo tehny?? (ton taytyy olla jo sairaus..)

    By Blogger Tuulia, at 01:00  

  • Ei niitä kovin montaa oo... noita biboja ehkä 5 ja muita joku kymmenkunta, kaikista ei oo kuviakaan. Itelle olis suunnitelmissa tehä ainaki kaks pipoa vielä (valkoinen ja musta uupuu) ja yks työkaveri tilas vielä tommosen BB-pipon. :)

    By Blogger inari, at 08:46  

  • valkonen ja musta uupuu? sittenko alkaa olla koko variskaala? mita sie sitte teet? lapaset matsaamaan niihin pipoihin?

    (ja mikset sie ole mukana mun pipovaihdossa kun kerta pipoja tehtailet?)

    joko ne langat on meillepain tulossa? ja paa ny jotain tietoa mita maa oon sulle auki, vai haluatko kenties lankaa taalta ;)))

    By Blogger Tuulia, at 09:22  

  • Eiku sitte tehdään kaikkiin mätsäävät huivit :) Ja emmie siihen pipovaihtoon, ko ois pitäny olla johonki tiettyyn aikaan se valamiina, ko tekkee itelle ni voi tehä millon sattuu huvittaan...

    By Blogger inari, at 10:23  

Lähetä kommentti

<< Home