Inarin kuvia

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Valmiita töita

..mutta ei kuvia, koska miehenrutjake vei kameran mennessään. Lähti siis vaivaiseksi kolmeksi viikoksi työmatkalle rapakon taa ja kehtasi samalla pölliä _minun_ kameran mukaan. Kuvia tekeleistä siis vasta myöhemmin. Mutta, valmiina on siis turkoosi Fifi KittenMohairista, turkoosi pitsihuivi (ohje Novitan pashminahuivista, mutta kapeampana) kaverille samaisesta KittenMohairista ja kaverin lapsen patenttineulepusero luonnonvalkoisesta Nallesta. Tosin pusero on jo viety käyttäjälleen enkä kuvaa siitä muistanut ottaa ensin, joten siitä kuva ehkä joskus.. Uusia töitäkin pitäisi alottaa, kaverin lapselle ja työkaverille pipot, itelle tällainen huivi, sille samaiselle kaverin lapselle patenttineulepuseron kaveriksi housut ja (tulevalle) kummitytölle jonkinlaista ristiäislahjaa pitäisi nykertää. Saas nähdä mitä keksii, mutta aikaa onneksi on reilut pari kuukautta.

6 Comments:

  • mimmonen huivi? linkki vie vaan sun blogiin.

    By Blogger Tuulia, at 09:21  

  • no toimiskohan nyt? menee vissiin vielä vähän harjoittelun piikkiin tuo, yritin kirjoittaa sen linkin suoraan tuonne tekstiin, muttei onnistunu... nyt laitoin tuon linkki-napin kautta, kokkeillaan toimiiko.

    By Blogger inari, at 10:18  

  • joo nyt pelittaa. ai omppua oot tekemassa. se onki sieva huivi :)

    By Blogger Tuulia, at 18:58  

  • hei saa oot sitte muuten tilannu sinisesta kurjesta sukkalankoja, ne tulee ens viikolla. paa kaappiin marinoituun, mie haen ne sulta kesalla :)

    (NIITA EI SAA NEULOA!)

    By Blogger Tuulia, at 22:01  

  • lisaa taa sun blogi sinne blogilistalle, jooko? niin nakee kun sie olet paivittany.

    Sun blogi on muuten suomalaisten neuleblogien listallakin, liekohan Ziina bongannu sen mun blogista kun sita mainostin? Se linkki vie kylla sun vanhaan blogiin..

    By Blogger Tuulia, at 21:53  

  • No mie yritän... juu, en tiiä mistä se linkki sinne on pompsahtanu, mutta siitä vanhastakin on kyllä nykyään linkki tänne.

    By Blogger inari, at 11:58  

Lähetä kommentti

<< Home