Inarin kuvia

tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Omituisia tapoja

Sisko haastoi minut kertomaan omituisista tavoistani julkisesti, joten menköön... tosin sen toisten haastamisen jätän muille, tämä meemi kun tuntuu levinneen jo lähes kaikkialle ja koska en eräiden tavoin pidä kiertokirjeistä. Eli:

1) Vajaat oluet
Olut on hyvää ja sitä on kiva juoda illanistujaisissa, saunajuomana tai muuten vaan kotona yksin ollessa. Mutta. Se pullon/tölkin loppuunsaattaminen on osoittautunut yllättävän hankalaksi, ja jostain syystä minun jäljiltä löytyy aina näitä vajaita pulloja. Tai jos on isosta oluesta kyse, niin joskus jopa puolet jää juomatta - ei voi vaan muistaa juoda kaikkea. Hyvän tavaran haaskuuta siis. Ja ne pullot tunnistaa minun pulloiksi siitä, että niistä on etiketit rapsutettu pois... tämäkin on hieman omituinen tapa, mutta pitäähän sitä ihmisellä olla aina käsillä jotain tekemistä (kun ei kavereiden illanvietoissa oikein neuloakaan voi).

2) Laulaminen ja itsekseen puhelu
Aina ja kaikkialla, ja valitettavasti ei voi aina muistaa että muut eivät välttämättä pidä tätä kovin järkevänä. Varsinkaan Mies, joka ei erityisesti tätä tapaa rakasta.

3) Sokeripalojen syönti
Kun oikeen makean tuska iskee ja muuta ei ole käsillä, voi vetää sokeripaloja paljaaltaan pahimpaan tuskaan. Niitä voi joko pureskella nopeaan hätään, tai antaa liueta ihanasti suussa pitkäaikaisen nautinnon toivossa. Oikea sokerihiiri siis.

4) Hiusten pesu
Täytyy suorittaa vähintään joka päivä, joskus jopa kahdesti. Jos joskus erehtyy menemään pidempään kuin päivä hiustenpesusta, olo on _kamala_. Päänahkaa kutittaa ja se tuntuu ällöttävän rasvaiselta, ja kaikki ihmiset tuijottaa minun likaista tukkaa. Eikö? Ja jos laittaa tukkaan muotoilutuotteita (muotovaahtoa, hiuslakkaa yms.), on ne pakko heti tilaisuuden tullen pestä pois, koska pää tuntuu niin likaiselta.

5) Aivan liian vilkas mielikuvitus/alitajunta
Penskana mie kerroin itelleni "satuja" nukkumaan mennessä, että sai unen päästä kiinni, unessa sitten saattoi seikkailla näissä saduissa. Yleensäkin kaikki kirjat/elokuvat/pelit/neulomiset tulee uniin. Kauhuelokuvia ei siis voi katsoa, koska parhaimmillaan niistä nähdään sitten monta kuukautta painajaisia (pahimpina esim. Cube ja Ring). Itseasiassa pari kuukautta sitten näin painajaisunen (taas) jättiläiskalmarista, jonka innoittajana oli ilmeisesti uutiset, jotka kertoivat tutkijoiden ensimmäisen kerran saaneen kuvamateriaalia elävästä jättiläiskalmarista. Joskus vuosia sitten nimittäin tuli MTV3:lta minisarja/elokuva tästä aiheesta, ja silloiset painajaiset palasivat taas. Tosin onneksi vain yhdeksi yöksi.

Tässäpä näitä... :D

2 Comments:

  • taallakin pomistaan itsekseen, edelleen. helpottaa ajattelua :)

    ja just noista puolinaisista pulloista oli karvajalan kans tanaan pieni keskustelun avaus meneillaan ;)

    By Blogger Tuulia, at 11:25  

  • langat tuli! tattis :)

    By Blogger Tuulia, at 23:14  

Lähetä kommentti

<< Home