Inarin kuvia

maanantaina, tammikuuta 30, 2006

Mies tuli takaisin, ja samalla kamera, joten odotettavissa jälleen tulevaisuudessa kuvallisia posteja. Tällä kertaa valmistuneita töitä on vain yksi, se työkaverin kummipojan pipo, joka näyttää tältä:


Toki olisin ehkä saanut sen pinkin pitsihuivin jo valmiiksi, mutta huomasin noin metrin verran sitä neulottuani, että keskikavennusten tekemiseen on kivempikin tapa (huomaa, että ei ole tullut kovin paljon näitä pitsikuvioita tehtyä), joten... Eikun purkuun vaan koko huivi, ja uutta tilalle :) Huivi siis valmistuu vasta joskus lähitulevaisuudessa, nyt on valmiina n. 40 cm. Muuten on neulomiset ollu aika heikolla, työpäivät on venyny n. 12 tuntiin joka päivä ja ei sitten enää iltaisin ole ehtinyt juuri muuta tehdä kuin käydä suihkussa ja laittaa nukkumaan. Pian tosin tämän puserruksen pitäisi olla kuosissa, joten ehkä sitten voi tehdä jo hieman lyhyempääkin päivää ja syntyy niitä käsitöitäkin vähän enemmän. Varsinkin kun sain tuliaisiksi reissusta CSI: New Yorkin ensimmäisen kauden dvd:llä, niin johan kelpaa nykertää neuleita sitä katsellessa. :)

Ps. Mie oon tässä päivänä muutamana miettiny yhtä juttua... nimittäin, tuo kävijälaskuri liikkuu yllättävän reippaasti siihen nähden, että kukaan ei inahdakaan tätä lukevansa. Hämmentävää. Enkä ihan jaksa uskoa, että sitä systeriäkään nää mun turinat kiinnostaa viittäkymmentä kertaa päivässä. Täytynee siis jatkaa aivonystyröiden hierontaa, josko ongelma siitä ratkeaisi :)

3 Comments:

  • blogisi löytyy neuleblogit.blogspot.com sivuilta ja sieltä on aina kova trafiikki eteenpäin.

    By Blogger Ziina, at 13:48  

  • Aina kurkin, kun päivität! Mutta kommentoinnin suhteen taidan olla laiskimus...

    By Anonymous Anonyymi, at 14:18  

  • Löytyihän niitä salaisia lukijoita, kiva kun käytte kurkistelemassa aina välillä :)

    By Blogger inari, at 15:02  

Lähetä kommentti

<< Home