Inarin kuvia

tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Paluu arkeen

Kurssit on kursseiltu ja juhlat juhlittu, paluu ankaraan arkeen on siis edessä. Tai jotain. Kommenttejakin sain työstäni, kuulemma ihan ok, mutta vaatii vielä viilailua - kuten nyt odottaa saattoi.

Viime viikko meni siis Etelä-Suomessa kursseillessa ja hotellissa möllötellessä. Shoppailuvimmassa suunnistin kohti paikallista jousisoitinostoskeskusta ja tutustuin samalla pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen iloihin. Sinänsä positiivista, että onnistuin jopa aina jäämään pois oikealla pysäkillä linjurista enkä kertaakaan onnistunut edes eksymään. Mukaan ei tosin tarttunut kuin vähän sapuskaa ja.... ensimmäinen ihka oma neulekirja :D Enpäs ollut ennen näihin sortunutkaan, mutta oli niin hyvä tarjous että täytyihän se hyödyntää. Muuten viikon saldona olivat kipeät jalkapohjat ja 150 pasteijaa sekä paljon hyödyllistä tietoa kurssilta.

Pitsihuivi valmistui juuri ennen reissua ja onkin ollut tehokäytössä sen jälkeen, kuvia tiedossa myöhemmin. Kaikki muut työt on enempi vähempi vaiheessa, toivottavasti valmistuvatkin joskus. Lankavarasto uhkaa pelottavasti paisua, reissusta tarttui mukaan muutama ihana vyyhti jotain mohairsekoitelankaa Menitasta ja eilen saapui odotettu paketti Englannista. Menitasta tarttuivat mukaan myös bambuiset pyöröpuikot, tällä kertaa kokoa 3/60cm. Kotona heräsi tosin hieman keskustelua lankojen määrästä ja niiden sijoittelusta, joten täytynee hieman hillitä tätä hamstrausta - mitenkähän siinä onnistuisi.

3 Comments:

  • ylimaaraisia nottosia voi piilottaa esim. sohvatyynyihin :)

    By Blogger Tuulia, at 19:28  

  • Samaa mieltä kuin Tuulia: piilota langat, niin ei tule keskustelua lankahamstrauksesta. Näin kaikilla on hyvä mieli. =)

    By Blogger Katja, at 15:51  

  • Täytynee siis alkaa keksimään sopivia piilopaikkoja noille nöttösille, hieno lankakori kun tuppaa olemaan jo niin täynnä ettei sinne voi enää survoa yhtään kerää... :)

    By Blogger inari, at 08:50  

Lähetä kommentti

<< Home