Inarin kuvia

tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Paluu linjoille...

Parin kuvan kera :)

Kesän aikana tuli hieman vähemmän tehtyä käsitöitä, oli remonttia ja muuta häiriötä - eikä kyllä neulominen muutenkaan ole niin kamalan kivaa puuhaa kesähelteillä, kädet meinaa hiota ihan hirvittävästi. Mutta nyt syksyn tullen on taas tullut jotain pientä puuhasteltua, mm. kaverille tällainen kaulahuiveli:

Tästä kuvasta ei kyllä kovin helposti sitä huomaa, mutta... nuo päät on eriväriset :( Kovasti mielestäni kyllä lankakaupassa katsoin että samasta värjäyserästä ovat, mutta ilmeisesti on silmät harottanu aika huolella sitä numerosarjaa tuijotellessa, koskapa toinen pää on ihan selvästi keltaisen vihreä ja toinen on sitten enemmän sinertävän vihreä. Nooh.. tekevälle sattuu, ja koskapa tämä menee kaverille, niin täytyy toivoa ettei tuo niin kovin häiritse. (ja juu, tätä ei ole vielä pingotettu, mutta varmaan sekin hoituu joskus aikanaan). Malli siis omppuhuivi ja lankana vihervänsävyinen Kitten Mohairi.

Tällainen valmistui parisen viikkoa sitten, kummitytölle joululahjaksi. Koko on kyllä hieman arvoitus, mutta toivotaan että menee päälle. Malli Novitasta tältä vuodelta (olisko kesä- tai syksynumerosta?) ja lankana tummanpunainen Wool, jota meni tuohon n. 300g.


Siskolle vielä ihasteltavaksi saappaat, jotka tuli hömpättyä Kenkämeklarista. Ovat jopa siedettävän tuntuiset jalassa, vaikkakaan eivät ehkä ihan näytä siltä :)


Ps. Tilattiin me tällainenkin ihanuus vasta, päivitys siis edellisestä 2.0 FSI:stä 2.0 TDI DSG:hen - ja jotain pieniä lisäkilkkeitä mukaan. Helmikuulla pitäisi tämän kotiutua.

3 Comments:

  • Kiva kun olet taas bloggaamassa! :) Villatakin saaja varmasti tykkää lahjastaan ja huivikin on tosi kaunis!

    By Blogger Altocumulus, at 15:24  

  • lääh, saappaat on makeet.. Onk toi se teän auton väri? Mein Viivi on sinisempi.

    Ja toi villis on kaunis :)

    By Blogger Tuulia, at 20:23  

  • Altocumulus: Kiitos :) Pitänee jaksaa jatkossa hieman tiheämpään kirjoitella, johan tuossa tovi vierähti edellisestä postista.

    Tuulia: Jep, tuon värinen se pitäisi olla. Ehtiin yksi jo nähdä kaupungilla, oli ihan hienon näköinen. Toivoa tosiaan sopii että villis kelpaa, ite ainaki tykkäsin nykertää sitä.

    By Blogger inari, at 08:51  

Lähetä kommentti

<< Home