Inarin kuvia

maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Jaahas, taas on viikko vierähtänyt ja paljon on ehtinyt tapahtua sinä aikana. Mutta ensin tärkeimmät, eli ne valmistuneet käsityöt :) Eli se pinkki pitsihuivi mikä valmistui muutama viikko sitten näyttää tältä:


Ja kummitytön villatakki (niiden valkoisten sukkien kaveriksi) näyttää tältä:


Yhden uuden työnkin aloitin, TeeTeen ohjeilla koitan väsätä Moebius-huivia. Katotaan mitä siitä tulee, tällä hetkellä ainakin vielä näyttää lähinnä epämääräiseltä möykyltä. Yllättävän puuduttavaa sitä on tehdä, koskapa kierrokset on niin pitkiä (~350 silmukka/kierros) ja mie en ole moisiin tottunut.

Meidän perheeseen saapui myös uusi jäsen torstaina, ja on kovin hieno ja kiiltävä (ja haisee pahalle - uuden auton haju ei ole mikään mieltänostattavan upea).

Tosin nuo kuvat eivät ole juuri siitä meidän omasta kiesistä, mutta tuolta se suurin piirtein näyttää. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa on sellaiset vanteet kuin meillä, vasemmanpuolimmaiset ei siis ole oikeat. Kovasti sitä on nyt sitten viime päivinä ulkoiluttaa ja kilometrejäkin on kertynyt jo melkein kolmesataa mittariin.

Isosta D:stä on nyt sitten kommentit kuultu, ja yllättävän positiivisia olivat tuomiot. Jonkin verran pitää vielä parannella työtä, mutta ei mitään isoja muutoksia ole edessä. Näillä näkymin siis valmistuminen ajoittuu huhtikuun loppuun, eli vapuksi pitäisi valmistua. Ilmeisesti aikaisemminkin olisi ollut mahdollisuus valmistua, mutta koska minulla on työhön liittyvä pakollinen seminaari pitämättä (emmie tienny että sinne voi mennä sillon ku itestä siltä tuntuu), niin venyy sitten tuonne huhtikuun loppuun tuo valmistuminen. Vaan eipähän tuo niin tarkkaa ole, varsinkin kun työt jatkuu vielä ainakin tämän kuun loppuun.

Viikonloppu menikin sitten aika leppoisasti, pikkuveljet (ikää 10 ja 13 vuotta) oli käymässä hiihtolomalla ja käytiin uimassa ja syömässä niiden kanssa lauantaina. Muuten sitten oltiin kotosalla, saunottiin, katottiin elokuvia ja pojat pelasi Cubella ahkerasti. Ja toki syötiin kaikkia herkkuja :)

3 Comments:

  • Ihana pinkki huivi! Saiskos pitsiä zoomattua vähän likempää..?

    Mun mielestä uuden auton tuoksu on just hyvä, jotenkin ylellinen. Mut mä oonkin pöhkö autotyttö :)

    By Blogger laurar, at 14:39  

  • Tosta huivista tuli kivempi kun vaihdoit ne kavennukset.

    Paa hyva ihminen jotain lankatietojakin noista sun neuleista :) (Ja linkita se Moebius, mie en jaksa lahtee kuukeloimaan ohjetta)

    Jarjestat tietenkin hirveet valmistujaispippalot, eiko? :)

    By Blogger Tuulia, at 20:06  

  • Laura: kiitos kehuista, koitan tässä ottaa parempia kuvia tuosta kuviosta :)

    Tuulia: Se Moebiuksen ohje on Tekstiiliteollisuuden ohje, en tiiä onko sitä netissä jossain jaossa enkä tohi tuota itekkään mihinkään yleiseen jakoon laittaa, mutta voin nakata sen sulle sähköpostilla jos tarviit/haluat. Pippalot on _ehkä_ tulossa, suunnitteluasteella vielä, mutta mahdollisesti vapun tienoilla (valmistumispäivä olis niinko 27.4).

    By Blogger inari, at 12:19  

Lähetä kommentti

<< Home